Hey horeca ondernemer!

IJsbaart maakt ambachtelijk vegan ijs op een stokje en in een cupje. Gemakkelijk, hip, duurzaam en allerbelangrijkst; super lekker ijs. Maak jouw horeca onderscheidend!

Waarom IJsbaart?

Handgemaakt ijs in jouw restaurant, hotel, horeca-onderneming, strandtent, café of mobiele ijstruck? Ijsbaart is lekker, vegan én makkelijk. Zelf beleven wat je straks kunt aanbieden? Vraag een horeca proefpakket aan!

  • Perfect takeaway product

  • Vegan ijs dat smaakt naar roomijs!

  • Goede ingrediënten (echte koek, echt fruit)

  • Ambachtelijk handgemaakt ijs (doen we zelf)

  • Geen saai ijs van een stoffig merk, wij zijn hip!

  • Zuivelvrij en lactosevrij

  • In een cupje of op een stokje, dus niet meer zelf scheppen

  • Fair price, we geven je een goede marge

 

Verkrijgbaar in deze groothandels

 
 

HOE ONDERSTEUNT IJSBAART DE VERKOOP IN JOUW HORECAZAAK?

Je krijgt van ons POS materiaal voor jouw horeca onderneming in de unieke Ijsbaart stijl. Een display vriezer behoort ook tot de mogelijkheden. Meer daarover weten? Stefan vertelt je graag over de mogelijkheden.

 
 
 

IJSBAART VERKOPEN
IN JOUW HORECA?

(Net als Jeroen Spek, eigenaar DeDAKKAS in Haarlem)

 

Meet
the
founders

 

 SELF MADE

IJsbaart is de ijsmaker die zijn ijsjes zelf bedenkt én produceert vanuit het ijsfabriekje in de Amsterdamse Houthavens. Dit geeft Tijn, Levi & Stefan de ultieme vrijheid om vernieuwende smaken en concepten te ontwikkelen. Ontmoet de jongens & meisjes van IJsbaart!

 
 

 CONTACT OPNEMEN?

MAILEN: INFO@IJSBAART.NL

BELLEN: 06 457 19 758 (STEFAN WIJDENES)