Hey horeca ondernemer!
IJsbaart maakt ambachtelijk vegan ijs op een stokje en in een cupje. Gemakkelijk, hip, duurzaam en allerbelangrijkst; super lekker ijs. Maak jouw horeca onderscheidend!
Waarom IJsbaart?
Handgemaakt ijs in jouw restaurant, hotel, horeca-onderneming, strandtent, café of mobiele ijstruck? Ijsbaart is lekker, vegan én makkelijk. Zelf beleven wat je straks kunt aanbieden? Vraag een horeca proefpakket aan!
Perfect takeaway product
Vegan ijs dat smaakt naar roomijs!
Goede ingrediënten (echte koek, echt fruit)
Ambachtelijk handgemaakt ijs (doen we zelf)
Geen saai ijs van een stoffig merk, wij zijn hip!
Zuivelvrij en lactosevrij
In een cupje of op een stokje, dus niet meer zelf scheppen
Fair price, we geven je een goede marge
Verkrijgbaar in deze groothandels
HOE ONDERSTEUNT IJSBAART DE VERKOOP IN JOUW HORECAZAAK?
Je krijgt van ons POS materiaal voor jouw horeca onderneming in de unieke Ijsbaart stijl. Een display vriezer behoort ook tot de mogelijkheden. Meer daarover weten? Stefan vertelt je graag over de mogelijkheden.
IJSBAART VERKOPEN
IN JOUW HORECA?
(Net als Jeroen Spek, eigenaar DeDAKKAS in Haarlem)
Meet
the
founders
SELF MADE
IJsbaart is de ijsmaker die zijn ijsjes zelf bedenkt én produceert vanuit het ijsfabriekje in de Amsterdamse Houthavens. Dit geeft Tijn, Levi & Stefan de ultieme vrijheid om vernieuwende smaken en concepten te ontwikkelen. Ontmoet de jongens & meisjes van IJsbaart!
CONTACT OPNEMEN?
MAILEN: INFO@IJSBAART.NL
BELLEN: 06 457 19 758 (STEFAN WIJDENES)