Het lekkerste vegan ambachtelijk ijs voor jouw horecazaak: aardbei-, vlierbloesem framboos- en appeltje peer ijs

Vegan ambachtelijk ijs: beter ga je het niet krijgen. Creëren, produceren, proeven en verbeteren. En dat continu. Totdat we 100% tevreden waren en de lekkerste smaken van het vegan ambachtelijk ijs bedacht hadden. Wij willen Nederland veroveren en kennis laten maken met het allerlekkerste ijs, ooit. 

En er is geen betere manier om dat te doen dan via de horeca. 

Ons vegan ambachtelijk ijs

Heb je ons eerdere artikel gelezen over vegan tiramisu, vegan brownie-chocolade én jogurt bosvruchtenijs? We hebben nog véél meer. Namelijk aardbei-, vlierbloesem framboos- en appeltje peer ijs. 

Appeltje peer ijs

Je kent ze wel: de perenijsjes. Maar ons ‘appeltje-peer’ ijsje is nóg beter. Het is een overheerlijk, zoet, friszuur ijsje perfect voor de kids in een mooi mini formaat. Dit vegan ijsje heeft de zoete smaak te danken aan dadels en kokosbloesemsuiker. Buiten de smaken appel en peer proef je ook een vleugje citroen terug, wat het éxtra fris maakt. 

Wist je dat de appel- en perensmaak uit dit ijsje verkregen is uit geperste Betuwse Elstar appels en Conference peren? Echte smaken van échte ingrediënten dus. Dat zie je niet vaak, maar proef je bij ons wél. 

Dit appeltje peer ijs is een perfecte dorstlesser tijdens warme dagen, maar wees niet bang: dit ijsje is altijd lekker. 

Vlierbloesem framboos ijs

Dit ambachtelijk vegan ijsje is wel héél bijzonder. Waarom? Dit ambachtelijk ijs bevat hele frambozen. ‘Jaja’, zul je misschien zeggen. Toch is het echt zo. Je ziet de hele frambozen als je je ijsje tegen het licht houdt. Ambachtelijker dan dit bestaat bijna niet, toch? 

Vlierbloesem is een plant met kleine, witte bloemen. De vlierbloesem wordt geplukt en bereid door de mensen van De Groene Kans en is afkomstig uit ‘t Vlierbos in België. De bloesem heeft een frisse en zoete smaak die wat weg heeft van parfumachtige aroma’s. IJsbaart zou IJsbaart niet zijn als we niet precíés de juiste hoeveelheden zouden kiezen. De toevoeging is namelijk goed in balans met de frambozen. 

Dit vlierbloesem framboos ijs is niet alleen speciaal vanwege de frambozen, maar ook vanwege de moeder van Tijn (Tijn is de oprichter bij IJsbaart). Deze geniale ijssmaak hebben we namelijk stiekem aan haar te danken. Ze was er zo gek op! ‘De aanhouder wint’, zeggen ze. En dat heeft Tijn’s moeder bewezen: het vlierbloesem framboos ijsje zit nog steeds in ons assortiment. 

Daar zijn we trouwens ontzettend blij mee. In IJsbaart’s foodtruck was dit ijsje namelijk ook hartstikke populair. De ijsjes waren niet aan te slepen! 

Aardbei ijs

Dit vegan ambachtelijk ijs mag niet ontbreken in het assortiment van jouw horecazaak. Dit ijsje is namelijk, net als het appeltje peer ijs, écht favoriet onder de kids. Heerlijk fris en ook gezoet met dadels en kokosbloesemsuiker. De dadels zorgen voor een nóg betere, zoete smaak. Precies de reden waarom kids hier verzot op zijn. Om het echt af te maken, hebben we een vleugje limoen toegevoegd voor de frisheid. 

Het bijzondere aan dit ambachtelijk ijs is dat je de aardbeienpitjes proeft in het ijs. De smaak komt dus écht uit aardbeien en niet uit een neppe siroop of kant-en-klare puree. 

Als we zeggen dat we vegan ambachtelijk ijs maken, doen we dat ook echt. Dat zie je. Dat proef je. 

Wist je dat:

  • ons ambachtelijk ijs gemaakt wordt ins ons zelfbenoemde ‘ijsfabriekje’?

  • ons vegan ijs écht onderscheidend is ten opzichte van andere merken?

  • we zeker weten dat klanten nooit meer anders willen dan ons vegan ijs?

  • we nog véél meer smaken hebben dan ons aardbei-ijs, vlierbloesem framboos ijs of ons appeltje peer ijs?

Benieuwd naar ons vegan ambachtelijk ijs?

Wil je met jouw horecazaak jouw klanten voorzien van het lekkerste vegan ijs? Wil je dat jouw klanten terugkomen vanwege het unieke ijs van IJsbaart? 

Bestel hier het lekkerste vegan ambachtelijk ijs of vraag een proefpakket aan. 

Volgende
Volgende

Ons ambachtelijk ijs: vegan tiramisu, vegan brownie-chocolade én jogurt bosvruchtenijs